Inför ChargePanels medverkan på Aktiespararnas evenemang

ChargePanel AB presenterar på Digitala Aktiekvällen 29 november

Världen står inför en spännande elektrifiering där fossila bränslen fasas ut och en helt ny struktur ska på plats, där ord som eMobility blir vardag. Mitt i allt detta står ChargePanel centralt som specialister på hantering, drift och användning av elfordoninfrastruktur. Välkommen till Aktiedagen där VD Jan Berggren berättar om vår annalkande börsintroduktion, hur vår produkt kan berika för laddoperatörer på en marknad som växer för varje dag.

Välkommen att fråga CEO Jan Berggren om ChargePanels framtid

Den 29 november klockan 18:30 medverkar ChargePanel på Aktiespararnas evenemang evenemanget. CEO Jan Berggren  kommer att presentera ChargePanel och svara på dina frågor till bolaget.

Passa på att ställa dina frågor till Jan Berggren, genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till [email protected]. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas
moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

Du hittar livesändningen på www.aktiespararna.se/tv/live. Dagen efter publiceras presentationen på www.aktiespararna.se/tv/evenemang.