eMobility Enterprise - White Label

Bli en leverantör av e-Mobilitet

Är du intresserad av att leverera flexibla laddmöjligheter? Vi förenklar hanteringen av era laddnätverk och våra lösningar är designade för att anpassas med er företagsdesign. ChargePanels plattform arbetar tyst i bakgrunden, samtidigt som ert företags varumärke syns i förgrunden. Fråga oss om våra företagslösningar.

Begär offert
EV Charge Point Software

ChargePanels företagslösningar för laddstationsoperatörer (CPO) och service leverantörer för e-mobilitet (ESMP).

White-Label EV Charging Platform

ChargePanel Cloud - Administrationslösning för laddstationsoperatörer (CPO).

Med ChargePanel Enterprise (administratörskonto) för företag kan ni administrera, hantera och lägga till ägarkonton för era kunder. Med ägarkonton kan ni ansluta laddstationer för givna geografiska positioner, likväl se statistik och ha åtkomst till flertal verktyg för prissättning och användning. ChargePanels system fungerar i bakgrunden och driver alla laddstationer som är anslutna i ert nätverk.

Mobila betallösningar

Flera alternativ för elbilsförare att betala och ladda

Beroende på era eller era kunders behov kan ni erbjuda flera alternativ för förare av eldrivna fordon att betala och starta laddningen.

Alla laddstationer inom ert nätverk kan startas med antingen via den tillhörande appen för förare eller genom RFID-taggar (eller kort) godkända av laddningssystemet. RFID-taggar kan anslutas till förare av eldrivna fordon genom era företags- och ägarkonton för laddstationsoperatörer. Laddstationer kan kopplas till utvalda förare eller öppnas upp till alla förare. RFID-funktioner kan aktiveras eller avaktiveras inom ert ägarkonto baserat på era önskemål. RFID-funktionaliteten är endast tillgänglig om den stöds av laddstationens hårdvara. När man använder mobilappen ChargePanel Connect kan förare enkelt se priser och tillgängliga betalningsmetoder vid er laddstation och betala för deras laddningsession med kreditkort, faktura eller mobilbetalningsalternativ.

Multiple ways for Electric Vehicle drivers to pay and charge

ChargePanel Connect - Mobilappen för Serviceleverantörer av e-mobilitet (EMSP).

ChargePanels fullständiga mjukvara för laddstationsoperatörer kan kan kombineras med mobilappen ChargePanel Connect, för dina elbilskunder. För åtkomst till appen kan elbilsförare bjudas in alternativt om laddstationen är offentlig och tillgänglig för alla, kan vi placera er företagsmobilapp i App Store och Google Play. Appen hittas då på ett enkelt sätt och kan laddas ner av elbilsförare.

ChargePanels företagslösningar kan anpassas med ert företags varumärke, färger och logotyp för att stärka relationen med era kunder.

Låter det intressant?

Begär kostnadsförslag och låt oss ta era laddlösningar till nya höjder.

Begär offert