eMobility Enterprise

Den kompletta White label-plattformen för laddinfrastruktur

ChargePanels företagslösningar för laddstationsoperatörer (CPO) och service leverantörer för e-mobilitet (ESMP).

Boka demo Kontakta oss

Bli en leverantör av e-Mobilitet

Elbilsladdning för framtiden

Är du intresserad av att leverera flexibla laddmöjligheter? Vi förenklar hanteringen av era laddnätverk och våra lösningar är designade för att anpassas med er företagsdesign. ChargePanels plattform arbetar tyst i bakgrunden, samtidigt som ert företags varumärke syns i förgrunden. Fråga oss om våra företagslösningar.

Manage Your EV Charge Station Network

Administrationslösning för laddstationsoperatörer (CPO)

Med ChargePanel Enterprise (administratörskonto) för företag kan ni administrera, hantera och lägga till ägarkonton för era kunder. Med ägarkonton kan ni ansluta laddstationer för givna geografiska positioner, likväl se statistik och ha åtkomst till flertal verktyg för prissättning och användning. ChargePanels system fungerar i bakgrunden och driver alla laddstationer som är anslutna i ert nätverk.

Alla laddstationer inom ert nätverk kan startas med antingen via den tillhörande appen för förare eller genom RFID-taggar (eller kort) godkända av laddningssystemet. RFID-taggar kan anslutas till förare av eldrivna fordon genom era företags- och ägarkonton för laddstationsoperatörer.

Laddstationer kan kopplas till utvalda förare eller öppnas upp till alla förare. RFID-funktioner kan aktiveras eller avaktiveras inom ert ägarkonto baserat på era önskemål. RFID-funktionaliteten är endast tillgänglig om den stöds av laddstationens hårdvara. När man använder mobilappen ChargePanel Connect kan förare enkelt se priser och tillgängliga betalningsmetoder vid er laddstation och betala för deras laddningsession med kreditkort, faktura eller mobilbetalningsalternativ.

Provide e-Mobility Charging Services

White Label EV Charging Apps

ChargePanels fullständiga mjukvara för laddstationsoperatörer kan kan kombineras med mobilappen ChargePanel Connect, för dina elbilskunder. För åtkomst till appen kan elbilsförare bjudas in alternativt om laddstationen är offentlig och tillgänglig för alla, kan vi placera er företagsmobilapp i App Store och Google Play. Appen hittas då på ett enkelt sätt och kan laddas ner av elbilsförare.

EV Driver Account Management

Med appar för e-mobilitetstjänsteleverantörer kan ditt nätverk av elbilsförare få tillgång till en interaktiv karta över laddningsstationsplatser, tillgänglighetsstatus, information om laddpunkter och säkra transaktioner.

ChargePanels företagslösningar kan anpassas med ert företags varumärke, färger och logotyp för att stärka relationen med era kunder.

Öka dina möjligheter

Migrera ditt elfordonladdningsnätverk

Letar du efter att migrera ditt befintliga elfordonladdningsnätverk? Vi kan hjälpa dig genom hela processen och ge en effektiv vägledning för migreringen av dina laddstationer och elfordonförarnas nätverk till ChargePanel-plattformen.

Kontakta oss

Säker & flexibel

SaaS – molnplattform

En säker molnbaserad plattform för elfordonsladdning. ChargePanels programvara för elfordonsladdning finns online och behöver inte installeras. Det innebär att du kan hantera hela ditt elfordonsladdningsnätverk från kontoret, hemifrån eller när du är på språng.

Boka demo

Anslut dina laddstationer

Anslut dina föredragna laddstationsmodeller. ChargePanels plattform är hårdvaruagnostisk och stöder laddpunkter som kommunicerar via OCPP.

Support

Vårt support team finns här för att stödja ditt företag. Vi stöttar våra kunder genom hela den inledande anslutningsprocessen och framåt. Vi erbjuder även anpassade supportpaket som passar olika typer av elfordonsföretag och kundservicebehov.

Kontakta oss

Modul – EV Fleet Management

Effektiv hantering av elbilsflottor

ChargePanel EV Fleet Management hanterar laddning på arbetsplatsen, hemma och i det offentliga.

Läs mer Kontakta oss

Driv trafik till dina laddstationer.

Öka intäkterna från dina elfordonladdstationer. Anslut dina offentliga laddstationer till ledande e-mobilitetstjänsteleverantörer och tredjepartsappar för elfordon genom roaming.

Kontakta oss

Anslut till tusentals laddstationer.

Möjliggör för elförare i ditt nätverk att få tillgång till tiotusentals offentliga laddstationer över hela Europa.

Interoperabilitet med OCPP, OCPI och mer

Interoperabilitet, öppen kommunikation och API:er

ChargePanel arbetar med branschstandardiserade protokoll och API:er för att möjliggöra öppen kommunikation med aktörer inom elfordonladdningsekosystemet, främja interoperabilitet och minska driftskostnaderna.

Kontakta oss

Charge Station Management

Charging Station Management Software

ChargePanel Cloud – SaaS-programvaran för laddpunktshantering och nätverksoperationer för laddstationer.

Läs mer

eMobility Services

White Label EV Charging Apps & eMobility Services

ChargePanel Connect – White Label-applikationer för laddning av elfordon och SaaS-programvara för e-mobilitetstjänsteleverantörer.

Läs mer

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Vårt team kan hjälpa dig med:

Demo & Prissättning

Integration

Kompatibilitet

Partnerskap

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.