ChargePanel Cloud

Den kompletta mjukvaran för laddstationsoperatörer

ChargePanels intuitiva mjukvara erbjuder pålitlig och säker användning av laddstationer för eldrivna fordon.

Begär offert
White-Label EV Charging Platform

Innovativ laddningsteknologi

Våra innovativa system tar hand om många av de tekniska bitarna för att kunna hantera ett stort laddningsnätverk av laddstationer för eldrivna fordon. ChargePanel är en oberoende leverantör som fungerar med de flesta laddstationsmodeller som finns på marknaden ChargePanels system är tillgängligt via molnet och ger enkel tillgång oavsett enhet. ChargePanels mjukvara levereras med ett användarvänligt administratörskonto som är till för att enkelt sätta upp laddstationer, se statistik och mycket mer.

I molnet

ChargePanels mjukvara för laddstationsoperatörer finns i molnet och behöver inte installeras.

Säkerhet och GDPR

ChargePanels plattform skyddas med SSL/TLS (HTTPS) för att maximera säkerheten. All kommunikationer sker över säkert protokoll med krypterade och unika identifikatorer. ChargePanels plattform är GDPR-anpassad där all data skyddas enligt gällande lagstiftning.

Flertalet enheter

Responsiv både på datorer & mobila enheter. Det innebär att du kan kontrollera hela ditt laddningsnätverk från hemmet, arbetsplatsen eller annan plats.

Alla laddstationer

ChargePanel är en komplett plattform för hantering, kontroll och användning av alla modeller av laddstationer som använder standarden Open Charge Point Protocol (OCPP).

Statistik

Få kontroll på intäkter, elanvändning (kWh), laddningstider, antal kunder, antal laddningar och mycket mer. Statistiken kan filtreras för att få bättre insikter i hur laddstationen används.

App & RFID

Elbilskunder kan starta en laddning genom ChargePanel Connect - Mobilappen eller via RFID-bricka.

Smart laddning

Ladda elfordon säkert med lastbalansering för laddstationer.

Offentligt & Privat

Låt enbart förare som har blivit godkända i förväg få använda era laddstationer eller öppna upp dem för offentlig användning av alla förare.

Prismodeller

Laddstationerna kan ha flertalet olika prismodeller för sina elbilskunder: gratis, per minut (parkering), konsumerad el (i kWh) eller fast pris. Betalning kan hanteras i form av förbetalning, faktura eller för betalning på plats i appen.

Export

ChargePanel skapar automatisk dokumentation för bokföring genom nedladdningsbara rapporter om intäkter, mängd använd el samt information om laddstationernas aktivitet i både PDF och CSV-format.

Öppettider

Ni kan själva ställa in tillgänglighet på laddstationernas öppettider och priser för olika dagar/tider.

Ärendehantering

Ärendehanteringssystem finns tillgängligt, som ett tillägg för laddstationsoperatörer för att ta emot email, uppdateringar och status av ärenden.

White Label

Vill ni ha ert varumärke på framsidan? ChargePanels system för laddstationsoperatörer kan anpassas så att ert företags färger syns för kunderna och på så sätt kan man bygga en ännu starkare relation med dem.

Intäktshantering

Genom att använda en liknande modell som är hyllat av hotell- och flygindustrin så har vår molnbaserade mjukvara för laddstationsoperatöreren en flexibel prisstege som inkluderar datum, dag och tid för att sätta priser.

Betalningar

Flera betalningslösningar är tillgängliga för användning av laddstationerna, vilket inkluderar; kreditkort, betalningar genom mobilen, faktura och förbetald laddning.

Prisstegar

Sätt en standardiserad prislista eller "flytande prisstege" för olika tider, dagar, datum och grupper av elbilskunder.

Låter det intressant?

Begär en offert och låt oss ta era laddningslösningar till nästa nivå.

Begär offert