Hantera dina laddnätverk

White-Label EV Charging Station Management Software

ChargePanel Cloud – Den kompletta mjukvaran för laddstationsoperatörer.

Boka demo Kontakta oss

Hantera hela ditt nätverk av laddstationer

Innovativ laddningsteknologi

Våra innovativa system tar hand om många av de tekniska bitarna för att kunna hantera ett stort laddningsnätverk av laddstationer för eldrivna fordon. ChargePanel är en oberoende leverantör som fungerar med de flesta laddstationsmodeller som finns på marknaden ChargePanels system är tillgängligt via molnet och ger enkel tillgång oavsett enhet. ChargePanels mjukvara levereras med ett användarvänligt administratörskonto som är till för att enkelt sätta upp laddstationer, se statistik och mycket mer.

Upptäck mer

Skala upp ditt elfordonladdningsnätverk

På alla platser du kan tänka dig.
Hemma. På jobbet. På vägen. Genom laddning via AC, DC och mer……

Anslut elfordonladdningsstationer på flera platser. Med ChargePanels programvara för hantering av elfordonladdningsstationer kan du ansluta och hantera elfordonladdningsinfrastruktur överallt – från arbetsplatsen, företag, destinationer, bostäder och hemladdning till vägladdning och offentlig laddning.

Inställningar för lastbalansering och primär/sekundär konfiguration av laddstationer kan underlätta driften och hanteringen av laddstationer på arbetsplatser och parkeringsgarage.

Monetisera ditt laddnätverk

Monetisera dina laddstationer med dynamiska prisplaner

Få ytterligare intäkter från elfordonsladdning med smart anpassningsbara priser. Optimera prissättningen för platser, tid på dagen, vecka och månad. Skapa separata prisplaner för anställda, gäster och kampanjer för elfordonsladdning.

Skala upp, prisvärdigt

SaaS-licensiering – Skala ditt nätverk

ChargePanel tillhandahåller programvara för hantering av elfordonladdningsstationer med prisvärda SaaS-licenser och abonnemangsmodeller så att du kan skala och växa ditt elfordonsladdningsföretag.

Anslutning, OCPP

Kompatibilitetstestning av laddstationer

ChargePanels programvara för hantering av elfordonsladdningsstationer är hårdvaruagnostisk och kompatibel med laddpunkter som använder Open Charge Point Protocol (OCPP). Över 50 ledande modeller av elfordonsladdstationer är redan anslutna och vi tillhandahåller kompatibilitetstestning och anslutning av laddstationer för elfordonföretagskunder i samarbete med tillverkare och leverantörer av laddutrustning (EVSE).

Nätverksmigrering

Migrera dina laddstationer

Letar du efter att migrera dina befintliga laddstationer till ett nytt system för hantering av elfordonsladdning? Vi kan hjälpa dig genom hela processen och erbjuda en effektiv vägledning för migrering av dina laddstationer till ChargePanel-plattformen.

Skala upp, tillgänglighet

Molnbaserad programvara för elfordonsladdning

ChargePanels programvara för hantering av laddningsstationer för laddpunktsoperatörer finns online och skalar med ditt företag i takt med att det växer.

Boka demo

Drift och mätvärden

Statistik och analys

Visa mätvärden för användning av laddstationer, förbrukad energi (kWh), minskning av CO2-utsläpp, genererade intäkter och mycket mer. Statistik kan filtreras för att ge dig bättre insikt i användningen av laddstationer och optimera beslutsfattande för elfordonsladdningsverksamhet.

Energihantering

Lastbalansering av laddstationer

Balansera säkert effekten mellan alla laddstationer på en plats med flexibla inställningar för lastbalansering.

Varumärkesigenkänning

Ditt varumärke i fokus

Din licensierade version av programvaran för hantering av elfordonladdningsstationer kan anpassas med ditt elfordonföretags logotyp och färger.

Säkerhet

Kryptografiskt säker

Skyddad med SSL / TLS (HTTPS) för maximal säkerhet. All kommunikation sker över en säker protokoll med kryptografiskt säkra och unika identifikatorer.

Roamingmodul, OCPI

Anslut till tredjeparts e-mobilitetstjänsteleverantörer

Generera extra intäkter. Anslut dina offentliga elfordonladdstationer till ledande e-mobilitetstjänsteleverantörer och tredjepartsappar för elförare.

EV Flottmodul, leasing, platser

EV Fleet Management

Anslut elfordonladdstationer för elfordonflottor både på arbetsplatser och hemma. Ersättning ges för laddning hemma och möjliggör tillgång till offentlig laddning.

Läs mer Kontakta oss

White Label Enterprise

All-In-One EV Charging Management Platform

ChargePanel Enterprise – En komplett SaaS-programvarulösningen för laddpunktshantering, nätverksoperationer och eMobilitytjänster.

Läs mer

eMobility Services

White Label EV Charging Apps & eMobility Services

ChargePanel Connect – White Label-applikationer för laddning av elfordon och SaaS-programvara för e-mobilitetstjänsteleverantörer.

Läs mer