Accelerar eMobility

ChargePanel förser kunder med en white-label SaaS-plattform för drift och hantering av ett laddnätverk oavsett geografisk marknad. Plattformen ger elbilsföraren tillgång till en användarvänlig app för laddning och är oberoende av både elbolag och tillverkare av laddinfrastruktur. Företagets strategi är både hållbarhets- och kundcentrerad.

VD har ordet

Att kunna välja en effektiv plattform för elbilsladdning är en nyckelfaktor för att bli framgångsrik, skapa tillväxt och kunna möjliggöra övergången till e-mobilitet.

Vi startade ChargePanel för att bland annat ge företag möjligheten att bli framgångsrika med elbilsladdning och för att påskynda transformationen av deras fordonsflottor. Detta sker genom vår plattform för elfordonsladdning. Plattformen gör att användarna kan hantera alla typer av betallösningar, kopplingar mot olika branschprotokoll samt få detta under eget varumärke.

Vi värdesätter våra samarbeten och den feedback vi får från våra kunder och partners. Vår ambition är att ständigt tillhandahålla enastående lösningar för elfordonsladdning.

Peter Persson, VD ChargePanel AB (publ)

Om oss

Vår mission

Att förse våra kunder med en enastående plattform som möjliggör övergången till eMobility.

Vår vision

En utsläppsfri framtid, där luft är renare, transporten är eldriven och laddinfrastruktur är enkel att använda och tillgänglig för alla förare.

Grundat

ChargePanel grundades 2014 i ett av världens mest progressiva och innovativa digitala marknader, Sverige.

Erfarenhet

Vi är ett innovativt och växande team med över 10 års erfarenhet inom systemutveckling för att säkert och tillförlitligt driva elinfrastruktur.

Verksamhet

Vår plattform används idag i över 15+ länder, på 6 kontinenter och fortsätter att utvecklas för att driva elinfrastruktur och nätverk för elfordonsindustrin optimalt.

Publikt

ChargePanel är ett börsnoterat företag på Nasdaq First North Growth Market.

Bli en del av vårt innovativa team!

Vi söker motiverade medarbetare som vill vara med oss och forma framtidens lösningar för laddning av elbilar. Besök vår karriärsida för att se om någon arbetsroll passar dig.

Se lediga tjänster

Medlemmar i

Vi förenklar din vardag inom eMobility

Boka demo Kontakta oss