Integrationer & Partners

Tillsammans med andra blir vi bättre. Här kan du se en rad företag vi samarbetar med för bättre upplevelser för alla elbilsförare.

NOBIL är en nordisk databas som innehåller detaljerad information om laddningsstationer i Norden och tar emot samt distribuerar realtidsdata. NOBIL fungerar som en öppen databas, där ägare av laddningsstationer frivilligt lämnar in data för att säkerställa noggrannhet och tillgänglighet.
DATAPARTNER
Med Volkswagen Fleet Support får ditt företag alla kostnader på en och samma faktura. Översikten och kontrollen underlättar och gör det mer kostnadseffektivt.
FLEET PARTNER
CarPay Fleet hjälper dig att ta full kontroll över företagets bilflotta. Du får en enkel översikt och kontroll över kostnader, vilket sparar både tid och pengar.
FLEET PARTNER
Bilreda kan hjälpa ditt företag att uppnå en bättre bilekonomi genom skräddarsydda lösningar. Vi tar ett helhetsgrepp om biladministration och ger dig fullt stöd i alla fordonsrelaterade ärenden.
FLEET PARTNER
AutoPlan är en del av Swedbank och erbjuder en heltäckande lösning för företagsbilar; administration, leasing och bilförsäljning.
FLEET PARTNER
Nayax är ett globalt fintech-företag som tillhandahåller ett omfattande operativsystem och betalningsplattform.
BETALNINGSPARTNER
M-Pesa är en betaltjänst för Afrika som använder SMS för att överföra pengar och betala för varor och tjänster.
BETALNINGSPARTNER
Vourity erbjuder en lösning som gör det snabbt och enkelt för elbilsförare att betala för laddning utan behov av användarregistrering.
BETALNINGSPARTNER
Hantera och betala för laddningssessioner med enkelhet. Stripe har stöd i över än 45 länder.
BETALNINGSPARTNER
Anslut dina offentliga laddningsstationer till 
en av de ledande parkeringsapparna i Sverige.
ROAMINGPARTNER – OCPI
Anslut dina offentliga laddningsstationer till EasyPark-appen. EasyPark hanterar parkering på över 2200 platser runt om i Europa.
ROAMINGPARTNER – OCPI
Skapa ytterligare intäktsmöjligheter 
med tillgång till realtidsinformation rörande elpriser.
ENERGIPARTNER
Enegic informerar om hur mycket kraft som finns tillgängligt i fastigheten för laddning och optimerar energiförbrukningen genom att övervaka och kommunicera i realtid.
ENERGIPARTNER
OCA är ett globalt konsortium av offentliga och privata aktörer inom EV-infrastruktur som har kommit samman för att utveckla OCPP och främja öppna standarder.
OCPP & TEKNISK PARTNER
Internationell eRoaming-plattform som kopplar samman över 750 laddningsleverantörer och laddstationer, vilket ger elbilsförare en enklare vardag oavsett landsgränser.
ROAMINGPARTNER – HUBB
Ett nätverk för smart elektrifiering. Power Circle är en ledande organisation för framtidens utmaningar inom elektrifieringen.
TEKNISK PARTNER
Responda Group levererar kundservice som stärker erbjudandet till kunder med kompetens och garanti.
KUNDTJÄNST SAMARBETE