Mobilapp för elfordonsladdning

ChargePanel Connect

Ge dina elbilskunder den bästa laddningsupplevelsen! Med ChargePanels app får kunderna tillgång till en interaktiv karta med era laddstationer, tillgänglighetsstatus, laddplatsinformation, förbokningsinformation och enkla betallösningar. Appen är designad med ert varumärke för att förstärka relationen med era kunder.

Begär offert
ChargePanel Connect App
ChargePanel Connect App
ChargePanel Connect App

Betalningar

Elbilsförare kan enkelt se kostnader och betalningsmetoder som är tillgängliga på era laddstationer och betala genom kreditkort, RFID, faktura och andra mobila betalningslösningar som SWISH, VIPPS etc.

Skanning av QR-koder

Den inbyggda QR-koden möjliggör snabb tillgänglighet för att kunna ladda på era stationer samt för betalning genom appen.

Transaktioner och laddning

Era elbilskunder kan enkelt hålla kolla på sina laddningsaktiviteter och få tillgång till kvitton genom appen.

Enkel tillgång

Er app kan bli placerad i App Store och i Google Play - världens största appmarknader där den enkelt kan upphittas och laddas ner av era elbilskunder.

Interaktiv karta

Era elbilskunder kan enkelt lokalisera laddstationer genom den interaktiva kartan.

Tillgänglighet till laddstationer

Varje laddstation är markerad på den interaktiva kartan med färgkodade markörer som visar exakt var laddstationerna är lokaliserade och om de är tillgängliga.

Information om laddstationer

Uppladdningshastighet, uttagstyp och pris. Med bara ett klick kan elbilsförare få tillgång till relevant information om varje laddstation.

Platser och preferenser

Era elbilskunder kan se alla laddstationer på kartan och hitta den som är närmast. Med hjälp av filteralternativ kan kunderna välja vilka stationer som visas utifrån valda preferenser

Laddsesioner

Kunderna kan se hur mycket batteriet har laddats via appen, dvs. se laddninsprocessen i realtid.

Notifikationer för elbilsförarna

Appen meddelar föraren när bilen är fulladdad.

Ärendehantering

ChargePanels ärendehanteringssystem är tillgängligt för laddstationsoperatörer och kan ta emot e-post, uppdateringar och status av stödärenden.

White Label

Vill du att ert varumärke ska synas för era kunder? Vår app anpassas med ert varumärke och med era färger för att skapa en ännu starkare relation med kunderna.

Låter det intressant?

Begär en offert och låt oss ta dina laddningslösningar till nästa nivå!

Begär offert