Våra betallösningar för elbilsladdning

Med elbilarnas ökande popularitet blir behovet av smarta och användarvänliga betallösningar vid laddningsstationer allt viktigare. Dessa lösningar förenklar inte bara livet för elbilsförare, utan effektiviserar också hanteringen för dig som driver en laddningsstation. Innovativa betalningsmetoder är nyckeln till att förbättra upplevelsen vid laddstolpar, både för förare och operatörer.

För att möta dessa utmaningar har vi utvecklat vår programvara för att vara både flexibel och användarvänlig. Vår mjukvara stödjer en mängd betalningsalternativ, från snabba transaktioner via kortterminaler till smidiga mobilappsbetalningar. Målet är att varje betalning ska vara så enkel och problemfri som möjligt för alla inblandade parter.

Stöd för ledande betalningslösningar inom elbilsladdning

Med integration av Open Charge Point Interface (OCPI) protokollet, kan vi enkelt koppla samman med en mängd olika betalningsleverantörer, vilket ger våra användare friheten att välja den lösning som passar dem bäst. Detta innebär att vår mjukvara inte bara är redo för dagens marknad, utan också förberedd för framtida tillväxt och nya innovativa betalningsalternativ som ständigt tillkommer i branschen.

Ett urval av våra integrerande betallösningar

  • Vouritys betallösning: Vourity erbjuder en lösning som gör det möjligt för elbilsförare att betala snabbt och enkelt för laddning utan behov av användarregistrering. Med stöd för flera betalningsmetoder som kreditkort, Apple Pay, Google Pay, Swish och Vipps, garanterar Vourity en smidig och problemfri betalningsprocess.
  • Easypark: EasyPark-appen tillåter användare att både parkera och ladda sina elbilar. Det är en allt-i-ett-lösning som gör det möjligt för användare att se närliggande laddstationer på en karta och välja en tillgänglig laddkontakt från listan.
  • Parkster: I samarbete med Parkster erbjuder vi en integrerad lösning som kombinerar laddning och betalning. Denna lösning ger elbilsförare tillgång till ett omfattande nätverk av laddstationer, vilket underlättar en sömlös laddningsupplevelse.
  • Stripe: Stripe garanterar säkerhet och pålitlighet inom digitala betalningar. Genom att integrera Stripe med vår programvara, erbjuder vi elbilsförare en säker och problemfri betalningsupplevelse vid varje laddning.
  • M-pesa: Som en global pionjär inom mobilbetalningar, erbjuder M-pesa en enkel och tillgänglig betalningsmetod för elbilsanvändare. Med dess breda användning, speciellt i Afrika, utökar M-pesa vårt betalningsnätverk. Därmed gör det möjligt för ännu fler användare att smidigt betala för sina laddningar. Följaktligen bidrar detta till en mer tillgänglig och användarvänlig laddningsupplevelse för elbilsförare över hela kontinenten.
  • Nayax: Nayax erbjuder en mångsidig och användarvänlig betalningslösning för elbilsladdningsstationer. Med stöd för flera betalningsmetoder, inklusive kontaktlösa och mobilbetalningar, optimerar Nayax betalningsprocessen för både operatörer och förare. Deras teknologi ger även realtidsövervakning av transaktioner, vilket säkerställer en effektiv och trygg betalningserfarenhet.
Med vårt engagemang att ständigt erbjuda det allra senaste inom elbilsladdning, garanterar ChargePanel att ni alltid ligger i framkant. Våra lösningar är utformade för att vara både enkla att använda och effektiva, vilket gör att ni kan fokusera på det som är viktigast – er verksamhet. Upptäck hur våra tjänster kan hjälpa er att effektivisera och ta betalt för elbilsladdning.

Letar du efter en effektiv betallösning för elbilsladdning? Kontakta oss för skräddarsydda lösningar!