Cell Solar väljer ChargePanel för expansion av hållbart nätverk för elfordonsladdning.

Stockholm, Sverige. 20:e September, 2020 – Cell Solar Nordic AB och ChargePanel by Repayal AB.

Cell Solar, en dedikerad leverantör av solpanelsinstallationer och laddningslösningar för elfordon med starkt fokus mot förnybar energi i Sverige, och ChargePanel (Repayal AB), specialist på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer, är glada att tillkännage ett nytt samarbetssavtal.

Cell Solar levererar kvalitativa och intelligenta laddstationer huvudsakligen för hemmaladdningsmarknaden, i kombination med en hög kundservicevägledning guidar de sina kunder genom hela processen från ekonomisk rådgivning till installation.

I samband med implementeringen och uppstartsfasen av avtalet kommer Cell Solar att utöka sitt befintliga laddstationsnätverk och erbjuda förmåner till sina hemmaladdningskunder via sin Cell Solar-applikationen för laddning av elfordon.

Cell Solars kunder får tillgång till smart laddning med maximala effektinställningar för säker drift av sina laddstationer, kan fjärrstarta och stoppa laddningssessioner, se en uppskattning av sina koldioxidutsläppsminskningar och få tillgång till omfattande statistik för sin laddstations användning med mera.

“Avtalet med Cell Solar är ett steg i rätt riktning för laddning av elfordon. Deras kompetens inom installation av solpaneler i kombination med deras förmåga att erbjuda kunderna en heltäckande hemmalösning för laddning av elfordon spelar en värdefull roll i övergången till förnybar energi och elektrisk rörlighet. Vi är glada att välkomna Cell Solar som kund och ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.” –Peter Persson, (Grundare och Partner – ChargePanel, Repayal AB)

”Teamet på ChargePanel har varit både professionella och samarbetsvilliga när det gäller att uppfylla våra krav. Deras laddningshanteringsteknik gör det möjligt för oss att fjärrstyra vårt laddstationsnätverk och ge våra kunder ytterligare fördelar när de laddar sina elfordon.” – Gunnar Jönsson, (Partner – Cell Solar Nordic AB)

Om Cell Solar
Cell Solar (Cell Solar Nordic AB, Stockholm, Sverige)
www.cellsolar.se

Cell Solar är ett av Sveriges ledande företag inom solcellsladdning. Cell Solar är känt för våra unika lösningar för husägare över hela Sverige. Vi erbjuder en nyckelfärdig solpanels- och laddningslösning som gör att våra kunder kan producera och ladda sina elfordon med grön el. I och med alla kostnadsbesparingar från första dagen är våra lösningar utformade för att vara en del av ett större ekosystem av smarta gröna hemteknologiprodukter. I samarbete med våra partners inom laddningsindustrin för solpaneler och elfordon tar vi Sverige närmare målet att konvertera till 100% förnybar energi.

Om ChargePanel
ChargePanel (Repayal AB, Stockholm, Sverige)
www.chargepanel.com

Sedan 2009 har ChargePanels grundare varit dedikerade sina goda kundrelationer och framsteg inom utvecklingen av innovativa system, applikationer och teknik. Med över tio års erfarenhet har våra system finjusterats för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att driva elektrisk infrastruktur. ChargePanel är vår eMobility-division som specialiserar sig på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer för elfordon och applikationer för förare. Våra lösningar finns tillgängliga internationellt med vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. ChargePanel ägs och drivs av Repayal AB.