ChargePanel inleder samarbete med Hubject för eRoaming

Stockholm, Sverige. 7:e Oktober, 2019 – ChargePanel AB och Hubject GmbH.

Ansluter tusentals elfordonsförare med tusentals laddstationer.

Vi är mycket glada att kunna tillkännage vårt partnerskap med Hubject, den globalt erkända B2B-e-mobilitetsplattformen. Med över 250.000 laddstationer och mer än 750 B2B-partner i 43 länder driver Hubject världens största laddningsnät över de geografiska gränserna och tillhandahåller interoperabilitet mellan operatörer av laddningstjänster för elfordon genom att fungera som en B2B-marknadsplats för transaktioner.

ChargePanel erbjuder White Label Enterprise-lösningar för Charge Point Operators (CPO) och eMobility Service Providers (EMP) via en molnbaserad SaaS-plattform. Våra system har finjusterats under många år för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att kunna erbjuda och driva elektrisk infrastruktur och ge slutkundarna en högkvalitativ upplevelse. ChargePanel sätter nu ett starkt fokus på driftskompatibilitet, vilket kan gynna våra EMP-kunders elbilsförare genom att öka antalet laddstationer som är tillgängliga för dem. CPO:er kopplade till våra lösningar kan också dra nytta av att öppna sina laddstationer för ett större antal elfordonsförare, vilket i sin tur kan öka deras affärspotential. Genom partnerskapet kommer ChargePanel att integreras med Hubjects CPO-, EMP- och faktureringstjänster, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda en komplett eRoaming-tjänst för våra kunder och till förmån för deras slutkunder.

Integrationen är planerad att ske 2020/21 och ge ChargePanels kunder möjlighet till att öppna sina nätverk för tusentals elfordonsförare och tusentals laddstationer över hela Europa och världen.

Om Hubject
Hubject GmbH (Berlin, Tyskland)
www.hubject.com

Hubject har sedan dess det grundades 2012, av ledande företag inom energi-, teknik- och fordonsindustrin, ägnat sig åt ämnet kundvänlig laddning.
Med sin branschövergripande affärs- och IT-plattform ansluter de laddningsinfrastrukturer i Europa och ger därmed enkel åtkomst till laddstationer för elfordon.

Om ChargePanel
ChargePanel (Repayal AB, Stockholm, Sverige)
www.chargepanel.com

Sedan 2009 har ChargePanels grundare varit dedikerade sina goda kundrelationer och framsteg inom utvecklingen av innovativa system, applikationer och teknik. Med över tio års erfarenhet har våra system finjusterats för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att driva elektrisk infrastruktur. ChargePanel är vår eMobility-division som specialiserar sig på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer för elfordon och applikationer för förare. Våra lösningar finns tillgängliga internationellt med vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. ChargePanel ägs och drivs av Repayal AB.