ChargePanel går med i Open Charge Alliance

Stockholm, Sverige. 1:a Maj, 2017 – ChargePanel AB och Open Charge Alliance

ChargePanel är glada att kunna meddela sitt medlemskap i Open Charge Alliance (OCA).

Vi inser vikten av att främja öppna standarder och hålla oss uppdaterade med branschprotokollen för infrastruktur för EV-laddning. Vårt medlemskap i Open Charge Alliance understryker vår seriositet och förmåga och vi är stolta över att vara en del av ett globalt konsortium bestående av ledande infrastrukturs företag för elfordon som har samlats för att förorda och sträva efter öppna standarder.

Genom att delta som medlem stöder vi direkt förekomsten av öppna protokoll. De protokoll som finns tillgängliga via OCA bistår vår kund i dennes frihet att välja och att välja från ett stort utbud av laddstationer som finns tillgängliga på marknaden tillsammans med enkelheten att integrera och hantera dessa via ChargePanel-plattformen.

OCA håller oss också uppdaterade med den senaste utvecklingen inom branschen, vilket gör det möjligt för oss att planera och implementera förbättrade funktioner till förmån för våra kunder och deras elbils körande konsumenter.

Vi ser fram emot ett starkt och långvarigt partnerskap med OCA.

Om Open Charge Alliance
Open Charge Alliance (Arnhem, Nederländerna)
www.openchargealliance.org

Open Charge Alliance har till uppgift att främja global utveckling, anammande och efterlevnad av kommunikationsprotokoll i EV-laddningsinfrastrukturen och därtill relaterade standarder genom samarbeten, utbildningar, testningar och certifieringar.

Om ChargePanel
ChargePanel (Repayal AB, Stockholm, Sverige)
www.chargepanel.com

Sedan 2009 har ChargePanels grundare varit dedikerade sina goda kundrelationer och framsteg inom utvecklingen av innovativa system, applikationer och teknik. Med över tio års erfarenhet har våra system finjusterats för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att driva elektrisk infrastruktur. ChargePanel är vår eMobility-division som specialiserar sig på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer för elfordon och applikationer för förare. Våra lösningar finns tillgängliga internationellt med vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. ChargePanel ägs och drivs av Repayal AB.