ChargePanel OCPP 1.6 Framgångsrik integration

Stockholm, Sverige. 24:e Maj, 2018 – Rolec Services Ltd, Greenflux B.V and ICT Group N.V

ChargePanel har genomfört en framgångsrik integration med Rolec-laddstationer via OCPP 1.6

Testningen utfördes av Greenflux B.V och ICT Group N.V.

Greenflux ledde integrationen och IKT utförde testet mellan styrenheten och ChargePanels backend. Integrationen mellan kontrollenheten och ChargePanels backend certifierades och betygsattes som framgångsrik vid användande av säkra webbsockets och OCPP 1.6.

Om Rolec Services Ltd
Rolec Services Ltd (Boston, Storbritannien)
www.rolecserv.com

Rolec Services är en av världens ledande specialister inom elektrisk utrustning utomhus. De designar, tillverkar och installerar ett brett sortiment av produkter – inklusive elektriska anslutningar, laddnings, anslutnings och distributionsutrustning. De grundades 1990 och har för närvarande mer än 100 anställda i sitt för ändamålet skräddarsydda, specialbyggda kontor, showroom, lager och fabrikskomplex. Nu 25 år senare är Rolecs breda sortiment det mest omfattande i sitt slag och fortsätter att växa via sitt distributionsnätverk bestående av representanter i mer än 40 länder över hela världen.
Rolec EV är en division inom Rolec Services, specialiserade på design och tillverkning av ett brett sortiment av laddningslösningar för elfordon.

Om Greenflux B.V
GreenFlux B.V (Amsterdam, Nederländerna)
www.greenflux.com

Sedan GreenFlux äntrade elbils-marknaden 2011 har de varit branschledande inom smarta laddningslösningar för elfordon. Deras uppdrag är att göra elektrisk körning till en global framgång genom att göra det så enkelt som möjligt. Därför stödjer och förser de sina kunder med de smartaste laddningsinfrastrukturlösningarna. Deras smarta plattform och styrenheter gör det möjligt för dem att serva globala aktörer i EV-branschen. De vill påskynda transfereringen av världens övergång till hållbar energi.

Om ICT Group N.V
ICT Group N.V (Nederländerna)
www.ict.eu

ICT Group tillhandahåller tekniska lösningar och tjänster för att skapa intelligentare processer. De gör detta inom sektorer som logistik, bil, industriell automatisering, maskiner och system, vård och energi. Med mer än 1250 professionella medarbetare är de varje dag engagerade och fokuserade på att organisera dessa processer mer effektivt, mer flexibelt, enklare, säkrare och mer hållbart.
ICT Group och dess medarbetare hjälper företag, produkter och projekt att utvecklas vidare med intelligenta, innovativa, integrerade och mest av allt utmanande ICT-lösningar.

Om ChargePanel
ChargePanel (Repayal AB, Stockholm, Sverige)
www.chargepanel.com

Sedan 2009 har ChargePanels grundare varit dedikerade sina goda kundrelationer och framsteg inom utvecklingen av innovativa system, applikationer och teknik. Med över tio års erfarenhet har våra system finjusterats för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att driva elektrisk infrastruktur. ChargePanel är vår eMobility-division som specialiserar sig på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer för elfordon och applikationer för förare. Våra lösningar finns tillgängliga internationellt med vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. ChargePanel ägs och drivs av Repayal AB.