Energi-Center Nordic väljer ChargePanel för sin EV-laddstationers infrastruktur.

Stockholm, Sverige. 29:e Mars, 2019

Energi-Center Nordic AB, en ledande leverantör av smarta energilösningar i Sverige, och ChargePanel (Repayal AB), en leverantör av Charge Station Management Technologies, har ingått ett nytt avtal.

  • Energi-Center Nordic har valt ChargePanels SaaS-plattform för drift av laddstationer för elfordon inom Sverige.
  • Energi-Center Nordic kommer att etablera sitt laddningsnätverk under varumärket EC Charge.

“Vi valde att samarbeta med ChargePanel på grund av deras ledande teknik, som gör det möjligt för oss att effektivisera installation, drift och underhåll av våra laddstationer och tillhandahålla uppdateringar och avancerade funktioner för våra kunder och elfordonsförare” – Sven Ove Axelsson, Energi -Center Nordic AB

“Avtalet med EC Nordic stärker de snabba framstegen inom laddningsindustrin för elfordon och den ökade efterfrågan på mjukvarulösningar för att hantera elfordonsnät. EC Nordic har en lång historia av att implementera hållbara energilösningar och vi är glada över att kunna tillhandahålla tekniken för deras laddningsnätverk” – Jan Berggren, ChargePanel (Repayal AB)

Om Energy-Center Nordic
Energi-Center Nordic AB (Stockholm, Sverige)
www.ecnordic.se

EC Nordic är en teknisk leverantör som har många års erfarenhet av att arbeta inom energisektorn med byggnader och fastigheter. Med fokus på hållbarhet och säkerhet tillhandahåller de smarta energilösningar och representerar ledande laddstationsmärken för olika miljöer som fastigheter, kontor, camping och marina. EC Nordic levererar en rad laddstationer som är certifierade av många av världens ledande EV-tillverkare, inklusive Renault, Nissan, Mitsubishi och fler.

Om ChargePanel
ChargePanel (Repayal AB, Stockholm, Sverige)
www.chargepanel.com

Sedan 2009 har ChargePanels grundare varit dedikerade sina goda kundrelationer och framsteg inom utvecklingen av innovativa system, applikationer och teknik. Med över tio års erfarenhet har våra system finjusterats för att på ett tillförlitligt sätt utföra de uppgifter som krävs för att driva elektrisk infrastruktur. ChargePanel är vår eMobility-division som specialiserar sig på teknik och infrastruktur för drift av laddstationer för elfordon och applikationer för förare. Våra lösningar finns tillgängliga internationellt med vårt huvudkontor i Stockholm, Sverige. ChargePanel ägs och drivs av Repayal AB.