ElpointNor inleder samarbete med ChargePanel för att tillhandahålla EV Charging-lösningar i Norge.

Stockholm, Sverige 30:e Okt, 2018 – ElpointNor AS och ChargePanel (Repayal AB)

Smart laddning, parkera och betala – ElpointNor vill erbjuda åtkomst till laddstationer och betalningar i hela Norge – allt i en app!

ElpointNor AS, en entreprenör och genomförare av EV-lösningar i Norge och ChargePanel (Repayal AB), en leverantör av Charge Point Management-teknik, är glada att kunna meddela att man ingått ett nytt samarbetsavtal.

“Vi har haft den stora glädjen och förmånen att arbeta med team Chargepanel i många år”, säger Audun Ellingson, Founder of ElpointNor. “De har ständigt bevisat sin kompetens och sitt engagemang för spetskompetens när det gäller att driva ett storskaligt nätverk av el infrastruktur i våra tidigare etablerade affärssektorer, som spänner över mer än 500 platser i hela Sverige och Norge och som hittills servar mer än 180 000 aktiva medlemmar. ElpointNor är glada att kunna erbjuda en heltäckande lösning för laddning av elfordon och att bidra till den fortsatta tillväxten av elfordon i Norge.”

Jan Berggren, CEO för ChargePanel (Repayal AB), säger; “Att kunna kombinera kompetens och erfarenheter från ElpointNor med tekniken för ChargePanels eMobility Solutions, skapar en stor möjlighet för båda företagen. Tillsammans kan vi fokusera på att lösa utmaningarna för organisationer och elfordonsförare och därmed öka nyttjandet och tillgängligheten av laddstationer.